ΣύνδεσηΛεξικό Αγγλοελληνικό - Ελληνοαγγλικό

Λήμματα: 118.000

 

online dictionary

 

Το αγγλοελληνικό - ελληνοαγγλικό ηλεκτρονικό λεξικό παρέχει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την κατανόηση και τη μετάφραση λέξεων και εκφράσεων από την αγγλική γλώσσα στην ελληνική και αντίστροφα.

Το ηλεκτρονικό αυτό λεξικό αποτελεί ένα γλωσσικό λεξικό το οποίο περιέχει παράλληλα πλούσια επιστημονική ορολογία βοηθώντας το χρήστη να καλύψει όλες τις έννοιες και χρήσεις της σύγχρονης αγγλικής γλώσσας.

Η χρήση του είναι ιδιαίτερα απλή αφού προσφέρει όλες τις δυνατές ερμηνείες κάθε λέξης, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να διακρίνει την κατάλληλη ερμηνεία ανάλογα με το περιεχόμενο του κειμένου που επεξεργάζεται.

Για κάθε μία αγγλική ή ελληνική λέξη, παρέχεται η αντίστοιχη μετάφρασή της με ένα πλήθος ισοδύναμων λέξεων στα Ελληνικά ή Αγγλικά.

Να σημειωθεί ότι παρέχονται μεταφράσεις πλήθους εκφράσεων και ιδιωματισμών της αγγλικής γλώσσας και επεξηγήσεις συντομογραφιών, αρκτικόλεξων και διεθνών συμβόλων.

Το έργο απευθύνεται με φιλόδοξες αξιώσεις:

1) στους φοιτητές της αγγλικής γλώσσας 2) στους φοιτητές του εξωτερικού (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς), 3) στους καθηγητές 4) στους μεταφραστές οποιουδήποτε κειμένου, 5) στα στελέχη επιχειρήσεων 6) στους επιστήμονες (Ιατρούς, Βιολόγους, Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Μηχανολόγους, Πολ. Μηχανικούς, Οικονομολόγους, Νομικούς κ.ά. 7) στους δημοσιογράφους 8) και γενικά σε όλους τους ενεργούς πολίτες.

Μπορείτε λοιπόν να έχετε ένα μεταφραστή (λέξεων) πάντοτε μαζί σας.